Önsegítő pszichológia, tanulásfejlesztő tréningek, diszlexia korrekció, tanácsadás - szakmai vezető: dr. Pusztai Éva diszlexia tréner

Eheti TED előadóink kisgyerekes szülők, akik azért hozták létre a nagy internetes karriert elért babble.com portált, mert zavarta őket, hogy a gyereknevelés, a családi élet témaköre teli van idejétmúlt tabukkal.

 

 

Fiatal szülőként meglepve tapasztaltuk, hogy szinte több a tabu a szülői szerep, mint a szex körül. Előfizettünk egy csomó magazinra, megtettük, amit azok előírtak számunkra. Úgy csöppentünk bele a szülői szerepbe, hogy azt vártuk, hogy a mi életünk is ilyen lesz. Mindig süt ránk a nap és a gyerekeink sosem sírnak. Mindig jól ápolt és kipihent leszek. Valójában egyáltalán nem ez történt.

Címkék: család ted



A bejegyzés trackback címe:

https://tanulasmodszertan.blog.hu/api/trackback/id/tr422629505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bealina 2011.02.02. 22:29:45

Én nem vagyok szülő ,de szerintem min den család egyedi és saját magának kellene kialakítania az életstílusát.Erre szakemberek kellenének akik segítenek nekik.Fontos mennyit dolgoznak a szülők,kire bízzák a gyerekeket,meg mit engednek meg maguknak és van e idejük egymásra is.Igazuk van ide tabuk nem valók az biztos.

nyári napközik:

délelőtt tanulunk, délután nyaralunk
11-14 éveseknek
június 20 - 24
június 27 - július 1
részletek, jelentkezés

tanulasmodszertan.hu

iskoláról, gyerekekről, tanulásról közérthetően a tanulasmodszertan.hu szerkesztésében

Friss topikok

süti beállítások módosítása