Önsegítő pszichológia, tanulásfejlesztő tréningek, diszlexia korrekció, tanácsadás - szakmai vezető: dr. Pusztai Éva diszlexia tréner
2010.08.26.

Kedves Olvasónk!

Itt az új tanév, és mi is itt vagyunk, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan segítsük Önt és gyermekét a tanulásban.


Blogunkban minden héten vadonatúj cikket olvashat a tanulási módszerek, tanulási problémák, gyereknevelés témakörében. Ha feliratkozik ingyenes hírlevelünkre hetente a postafiókjába küldjük az aktuális cikket. Természetesen korábbi, több mint négyszáz hasonló témájú cikkünk is elérhető archívumunkból.


Diszlexia tárunkban könnyen érthető, mégis szakszerű válaszokat találhat az egyik leggyakoribb tanulási nehézséggel kapcsolatos kérdéseire. Ha arra gyanakszik, hogy gyermekének diszlexiája van, kérjen személyes konzultációt szakmai vezetőnktől, dr. Pusztai Éva, EÖDL-diplomás diszlexia trénertől. Szükség esetén nálunk a megfelelő fejlesztést is megkapja, vidékiek, külföldi magyarok számára Skype-on keresztül is tartunk egyéni fejlesztő órákat.


Tanulási sikertelenség, nevelési probléma esetén is javasoljuk a személyes konzultációt és tanácsadást. Kérdéseit megírhatja blogunkra is, vagy elküldheti e-mailben.


Hétvégi kiscsoportos tanulás módszertani tréningjeinket felső tagozatosoknak és középiskolásoknak ebben a tanévben is havonta tartjuk. Egyetemisták, felnőttek számára egyéni tanulás módszertani fejlesztést ajánlunk.

 

Sok szülő kérésének eleget téve október 16-án megtartjuk első szülő tréningünket. Olyanoknak ajánljuk az egynapos workshopot, akik a gyermekeikkel kapcsolatos tapasztalataikat, problémáikat szívesen megosztják másokkal is a kölcsönös tanulás reményében. A szülő tréning segít kibogozni a nevelési kudarcok okait, ügyesebb módszerekkel felváltani az eredményteleneket. Mások történetei hozzájárulnak ahhoz is, hogy felismerjük saját nevelési „vakfoltjainkat”. Ilyenkor saját, akár gyerekkorunk óta megoldatlan problémáink miatt nem tudunk bánni hasonló helyzetbe került gyerekeinkkel.

Jó egészséget kíván az új tanévben:
A tanulasmodszertan.hu csapata





A bejegyzés trackback címe:

https://tanulasmodszertan.blog.hu/api/trackback/id/tr632250117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

nyári napközik:

délelőtt tanulunk, délután nyaralunk
11-14 éveseknek
június 20 - 24
június 27 - július 1
részletek, jelentkezés

tanulasmodszertan.hu

iskoláról, gyerekekről, tanulásról közérthetően a tanulasmodszertan.hu szerkesztésében

Friss topikok

süti beállítások módosítása